[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text css=”.vc_custom_1418999400739{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;border-top-width: 10px !important;border-right-width: 10px !important;border-bottom-width: 10px !important;border-left-width: 10px !important;padding-top: 10px !important;padding-right: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;padding-left: 10px !important;}” css_animation=”appear”]certificare

Oferim la cel mai bun pret de pe piata certificate de audit termic. Certificatul de performanta energetica se acorda pentru cladiri sau pentru parti din cladiri (apartamente, scari/ tronsoane de bloc). Scopul certificatului este declararea si afisarea performantei energetice a unei cladiri intr-o forma sintetica unitara, prezentand detaliile principalelor caracteristici ale constructiei si instalatiilor aferente acesteia, ca rezultat a analizei termice si energetice.

Obligativitatea obtinerii certificatului este prevazuta de Legea nr.372/2005, privind performanta energetica a cladirilor si Ordinul nr. 1459/2007 pentru aprobarea Normelor metodologice privind performanta energetica a cladirilor, emis de Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor.

Daca aveti nevoie de un certificat energetic sau un audit energetic in Timisoara sau in orasele invecinate, rapid si la un pret bun nu ezitati sa ne contactati. Preturile percepute de noi pentru Certificate Energetice (cu o deplasare la locatie):

In cazul in care aveti nevoie de un releveu stampilat si semnat de catre firma autorizata ANCPI, percepem o taxa de 100 de ron pe apartament, iar pentru casa este de 150-200 in functie de ce suprafata.   Iar pentru un releveu simplu stampilat si semnat de catre noi percepem o taxa de 50 de ron pe apartament si 100 de ron pentru casa.

Termenul de executie al certificatelor energetice este de 1-2 zile lucratoare in fuctie de volumul de munca.

Documente necesare :

1.Schita imobilului – care sa includa dimensiunile la incaperi si ferestre cat si specificarea peretilor exteriori (se poate realiza si la fata locului)

2.Date genereale:
• Adresa…….
• Anul constructiei….
• Regimul de inaltime al cladirii (ex:P+1et)
• Structura constructiva(ex:caramida,BCA,etc)….
• Tipul ferestrelor…..
• Masuri de izolare
— pereti exteriori…
— placa pe sol…
— planseu ultim nivel…..
• Sistemul de incalzire si modul de preparere al apei calde de consum…………
• Numarul si tipul de caloriferelor………

•Orientarea cardinala……
•Sistem de climatizare………

 

3.C.F (Cartea funciara) a imobilului

Pentru culegerea tuturor informatiilor necesare intocmirii certificatului de performanta energetica, auditorul energetic se va deplasa la fata locului. Pentru Timisoara deplasarea este gratuita. Pentru zonele limitrofe se va percepe o taxa suplimentara.

certificare1 certificare2 certificare3 certificare4 certificare5[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]