[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text css_animation=”appear” css=”.vc_custom_1418158927916{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;border-top-width: 10px !important;border-right-width: 10px !important;border-bottom-width: 10px !important;border-left-width: 10px !important;padding-top: 10px !important;padding-right: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;padding-left: 10px !important;}”]

instalatiiInstalatii

Specialiştii companiei furnizează servicii de proiectare pentru o gamă largă de sisteme de instalaţii:
– retele de termoficare
– sisteme de încălzire centrală, centrale termice
– instalatii sub presiune ISCIR
– sisteme de ventilare şi climatizare
– bransament la EonGaz
– instalaţii sanitare
– debransare Colterm / bransare Colterm
– instalaţii de apă şi canal
– furnizarea,montarea si punerea in functiune de Centrale Termice
– instalaţii de incendiu
– remediere defectiuni intalnite in instalatii termice – sanitare existente; – consultanta de specialitate si asistenta tehnica pentru alegerea corecta a sistemului de incalzire si al echipamentelor de utilizare.

 

termoizolariTermoizolari

Confortul termic este unul dintre cele mai importante caracteristici ale unei locuinţe. Indiferent că vorbim de vară sau iarnă, primăvară şi toamnă, în interiorul casei trebuie să existe o temperatură constantă, la care locatarul să se simtă bine. În majoritatea cazurilor acest lucru se poate dovedi greu de realizat fără existenţa unui sistem termoizolant. Este adevărat că în ultimii ani procesul de termoizolare a luat avânt, mai ales că a fost demarat şi proiectul de reabilitare termică a blocurilor, dar pentru ca sistemul să dea randament, există câţiva factori de care trebuie să se ţină cont. Începând de la determinarea calităţii materialelor, până la momentul şi modul aplicării lor fiecare etapă trebuie tratată cu maximă seriozitate. În caz contrar riscaţi să vă alegeţi doar cu o lucrare de proastă calitate şi bani pierduţi. Aici intervenim noi si va propunem cele mai bune si avantajoase ca costuri solutii de termoizolare de la caz la caz. De-asemenea avem si echipe de executie cu care mentinem o colaborare stransa si pe care ii recomandam cu cea mai mare incredere. Auditori nostri energetici sunt atestati gradul I astfel sunt compatibili de-asemenea in intocmirea: – expertiza termoenergetica a cladirilor
– auditul energetic al cladirilor
– reabilitare termica

 

constructii_civile

Constructiii Civile

Suntem o societate cu experienta de lucru nationala si internationala in domeniul constructiilor civile, constructiilor de hale (ne/industriale), renovari.

Calitatea lucrarilor, punctualitatea in indeplinirea la timp a proiectelor,echipa calificata si preturile negociabile fac din noi un concurent redutabil si o firma serioasa si apreciata.

 

 

 

 

 

proiectare2[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]